ONZE RECENTE PROJECTEN

Kitfix Afdichtingstechnieken adviseert als het gaat om afdichtingen, in de breedste zin van het woord. Jarenlange ervaring en actuele vakkennis verzekeren goed advies. U kunt via contact een afspraak maken met één van onze adviseurs. Bij u op locatie kijkt Kitfix naar de wensen en mogelijkheden. Op basis van dit advies kan de Kitfix-adviseur u tevens een gratis offerte van de werkzaamheden doen toekomen.

Neem contact op

Lekkages aanpakken – Kitfix in actie!

Bij een VVE in Den Haag hebben we wand- en vloerovergangen behandeld en diverse scheuren in de vloer geïnjecteerd. Ook hebben we ontstane schades aan de betondelen hersteld met Grouttech materialen, gevolgd door het herstellen van de bestaande plakvoegen met kit.

Project | Gietvloer bij een particulier!

Voorafgaand hebben we de bestaande ondergrond hersteld. Vervolgens hebben we met behulp van Grouttech materialen een nieuwe gietvloer aangebracht.

Lekkages aanpakken – Kitfix in actie!

De huidige weersomstandigheden houden ons flink bezig met lekkage problemen. Van volgelopen liftputten in een zorgcentrum in Soest tot oplopende kim- en doorvoerlekkages voor een VvE in Aerdenhout.

Projectupdate: De Zoutman, Den Haag

Kitfix heeft met succes de werkzaamheden voltooid voor het project De Zoutman in opdracht van De Nieuwe Norm. Dit omvatte de renovatie van 35 appartementen.

Project update: Renovatie Mariënhaven, Warmond

Kitfix heeft alle kitvoegafdichtingen verzorgd voor onze opdrachtgever De Nieuwe Norm in het zorgresidentie te Warmond.

Project VVE Johan de Wittlaan, Rotterdam: Duurzame Waterafdichting!

Bij de VVE aan de Johan de Wittlaan in Rotterdam kampten ze met een uitdaging: lekkages en slijtage van de bestaande afdichting bij de inrit van de parkeergarage. Ze kwamen naar Kitfix met de vraag om een duurzame en slijtvaste oplossing te vinden voor deze lekkages.

Nieuwbouwprojecten Sluispolder West en Zalmstael in Maassuis!

Begin van het nieuwe jaar gaan we aan de slag bij deze 2 projecten in opdracht van Waal! Project Sluispolder West betreft 66 appartementen en 16 woningen. En met project Zalmsteal worden er 62 ruime appartementen gebouwd aan het water in Maassluis.

Project Europaplein, Utrecht: Waterafdichting hersteld!

In nauwe samenwerking met de Zwapex Groep hebben we gewerkt aan het parkeerdek aan het Europaplein in Utrecht om de waterafdichting te herstellen.

Project Amsterdam: Waterafdichting!

Onze recente werkzaamheden bij een VVE in Amsterdam zijn succesvol afgerond. De VVE ondervond problemen met de waterafdichting van de galerij- en balkonvoegen. Na onderzoek werd duidelijk dat de bestaande afdichting niet meer voldeed.

VVE Burgemeester Knappertlaan – Schiedam: lekkages verleden tijd!

Vorige week waren we bij VVE Burgemeester Knappertlaan in Schiedam om een einde te maken aan vervelende lekkages. Na een inspectie werd al snel duidelijk dat er achterstallig onderhoud was aan de kitvoegen rondom de kozijnen aan de voorgevel, evenals enkele betonschades.

Project De Entree

We zijn nu bezig met de gevelafdichting, waarbij we alle kitvoeg-aansluitingen verzorgen en betonschade herstelwerkzaamheden uitvoeren.

Project in Delft met 94 appartementen

De stijgers rondom de appartementen zijn inmiddels gezakt en het complex krijgt steeds meer vorm. KitFix heeft een essentiële rol gespeeld bij de gevelafdichtingen rondom de balkons, galerijen en kitvoegaansluitingen aan de gevel. Vervolgens zijn we gestart met de kozijnen en de vensterbank aansluitingen.