EEN GREEP UIT Onze projecten

Kitfix Afdichtingstechnieken adviseert als het gaat om afdichtingen, in de breedste zin van het woord. Jarenlange ervaring en actuele vakkennis verzekeren goed advies. U kunt via contact een afspraak maken met één van onze adviseurs. Bij u op locatie kijkt Kitfix naar de wensen en mogelijkheden. Op basis van dit advies kan de Kitfix-adviseur u tevens een gratis offerte van de werkzaamheden doen toekomen.

Neem contact op

Nieuwbouwprojecten Sluispolder West en Zalmstael in Maassuis!

Begin van het nieuwe jaar gaan we aan de slag bij deze 2 projecten in opdracht van Waal! Project Sluispolder West betreft 66 appartementen en 16 woningen. En met project Zalmsteal worden er 62 ruime appartementen gebouwd aan het water in Maassluis.

Project Europaplein, Utrecht: Waterafdichting hersteld!

In nauwe samenwerking met de Zwapex Groep hebben we gewerkt aan het parkeerdek aan het Europaplein in Utrecht om de waterafdichting te herstellen.

Project Amsterdam: Waterafdichting!

Onze recente werkzaamheden bij een VVE in Amsterdam zijn succesvol afgerond. De VVE ondervond problemen met de waterafdichting van de galerij- en balkonvoegen. Na onderzoek werd duidelijk dat de bestaande afdichting niet meer voldeed.

VVE Burgemeester Knappertlaan – Schiedam: lekkages verleden tijd!

Vorige week waren we bij VVE Burgemeester Knappertlaan in Schiedam om een einde te maken aan vervelende lekkages. Na een inspectie werd al snel duidelijk dat er achterstallig onderhoud was aan de kitvoegen rondom de kozijnen aan de voorgevel, evenals enkele betonschades.

Project De Entree

We zijn nu bezig met de gevelafdichting, waarbij we alle kitvoeg-aansluitingen verzorgen en betonschade herstelwerkzaamheden uitvoeren.

Project in Delft met 94 appartementen

De stijgers rondom de appartementen zijn inmiddels gezakt en het complex krijgt steeds meer vorm. KitFix heeft een essentiële rol gespeeld bij de gevelafdichtingen rondom de balkons, galerijen en kitvoegaansluitingen aan de gevel. Vervolgens zijn we gestart met de kozijnen en de vensterbank aansluitingen.

Kitfix aan de slag in Woerden!

In nauwe samenwerking met onze opdrachtgever Lithos bouw & ontwikkeling, zijn we druk bezig met de laatste fase van het opleveringsproces van het project Witt met 74 appartementen en 38 woningen in Woerden. 

Kitvoegen aangebracht bij tegelplint

We hebben weer een mooi project afgerond. Zo hebben wij bij Palenstein in Zoetermeer kitvoegen aangebracht bij de tegelplint.

Periodiek onderhoud van vloer en kitvoegen

Wij hebben bij een klant uit de voeding en levensmiddelenindustrie periodiek onderhoud van vloer en kitvoegen uitgevoerd. Deze herstelwerkzaamheden hebben wij in de avond en nacht uitgevoerd wegens de doorlopende productie.

Kimaansluiting en een scheurvorming geïnjecteerd

We hebben een kimaansluiting en een scheurvorming geïnjecteerd. Daarbij hebben we een vochtscherm met Grouttech materialen aangebracht.

Lekkage punten verzorgd van waterafdichtingen

We hebben op de Haringvlietsluizen in Stellendam de pijlerkoppen van de rivierzijde en zeezijde de waterafdichting van lekkage punten verzorgd.

Lekkage verholpen bij Sparta Stadion

Wij hebben een lekkage verholpen bij het Sparta Stadion. Hierbij hebben we in ondergelegen panden diverse aansluitingen afgedicht met het PMMA Alsan Soprema Systeem.

Antislip nooduitgang verzorgd

Wij hebben in project Waal Hoogvliet een antislip met PMMA alsan soprema systeem bij de nooduitgang van het dakterras verzorgt. Nu is er voor de bewoners bij calamiteiten een veilige uitloop toegankelijk.

Jarenlange lekkage problemen opgelost!

We hebben voor een school in Rotterdam, na jarenlange lekkage problemen, een vochtscherm geïnjecteerd in de kim aansluiting. Daarbij hebben we aan de buitenzijde op diverse locaties mortel afdichtingen aangebracht en ook een vochtscherm aangebracht met Grouttech materialen.