INDUSTRIEVLOEREN

Diverse industrie├źn vragen om vloeren met bodembeschermende voorzieningen. Wij plaatsen deze industrievloeren, maar ook vloeren van werkplaatsen, winkels, speelterreinen, zebrapaden en rotondes. Dit wordt gedaan door opgeleid personeel aan de hand van nauwkeurige werkvoorschriften en precieze meetmethoden. Alleen zo kan een vloeistofdichte voegafdichting gegarandeerd worden!

Type kunststofvloeren

Wanneer een betonvloer vloeistofdicht wordt gemaakt, krijgt deze een kunststofvloer als topping. Het aanbrengen van deze kunststofvoeren is specialistisch werk. Iedere criteria vereist een andere harssoort. Ligt de voer binnen of buiten? Betreft het een antislip vloer? Wat is de belasting van de vloer? 

De ondergrond wordt kritisch bekeken. Vervolgens wordt die bewerkt en opgeschuurd. Na deze voorbereidende werkzaamheden wordt de desbetreffende hars aangebracht. Zo kan er gekozen worden voor:

  • Een coatingvloer;
  • Een gietvloer;
  • Een troffelvloer.

Kunststofvloeren kunnen in veel verschillende uiterlijken geleverd worden. Wilt u de vloer glanzend of mat? Daarnaast is een waaier aan kleuren mogelijk. Ook zijn er verschillende gradaties van antislip mogelijk. Zo kunt u een vloer samenstellen die voor honderd procent aansluit op uw vraag!