Kitfix heeft weer diverse lekkageproblemen opgelost bij verschillende VVE’s in Den Haag en Delfgauw!

Bij een VVE in Den Haag hebben we wand- en vloerovergangen behandeld en diverse scheuren in de vloer geïnjecteerd. Ook hebben we ontstane schades aan de betondelen hersteld met Grouttech materialen, gevolgd door het herstellen van de bestaande plakvoegen met kit.

Wat voor de VVE een langdurig lekkageprobleem was, vormde voor Kitfix een uitdaging met een droog eindresultaat.

In Delfgauw kampte een VVE met lekkage vanuit het bovengelegen parkeerdek naar de onderliggende supermarkt. Na onderzoek bleek de bestaande afdichting niet meer te voldoen.

Kitfix heeft hier de bestaande afdichting ingewerkt met een Pmma Alsan Soprema slijtvast afdichtingsmembraan. Gezien de doorstroom van het verkeer was een snelle afwerking gewenst met een droog eindresultaat!