Projectupdate: De Zoutman, Den Haag

Kitfix heeft met succes de werkzaamheden voltooid voor het project De Zoutman in opdracht van De Nieuwe Norm. Dit omvatte de renovatie van 35 appartementen.

Gelegen aan de Zoutmanstraat in Den Haag was De Zoutman een project met diverse uitdagingen, waarbij de parkeergarage extra aandacht vereiste.

Onze werkzaamheden begonnen in de ruwbouw, waar we zowel aan de buiten- als binnenzijde de kitvoeg gevelafdichting hebben aangebracht. Daarnaast hebben we alle kitvoegafdichtingen verzorgd in de natte ruimtes van de appartementen en de algemene ruimtes in de afbouwfase.

De parkeergarage bevond zich in een verouderde staat met verschillende lekkages en gebreken. We hebben dit aangepakt door betonherstel van gootdelen, injecteren, het aanbrengen van dorpels en diverse reparatiewerkzaamheden met Grouttech materialen. Op vloer- en wanddelen hebben we het Alsan Soprema Pmma brugvoegsysteem toegepast.

In samenwerking met 123 markeringen hebben we ook nieuwe belijning aangebracht.

Dit project was niet alleen leuk en interessant, maar leidde ook tot een tevreden opdrachtgever en een prachtig eindresultaat. Dank aan alle betrokkenen!