Beton Injecteren: Een constructieve en waterdichte oplossing

Kitfix is jouw expert als het gaat om waterdichte oplossingen. Een van onze beproefde technieken is het injecteren van beton, een methode die veelvuldig wordt gebruikt op de bouwplaats, bij de VVE’s, in de parkeergarage en zelfs in je eigen kelder. Want wij begrijpen het belang van afdichting!

Scheuren in beton, lekkende doorvoeren of grindnesten kunnen vocht gemakkelijk binnenlaten. Ook in je huis, zoals in de kelder, kan dit gebeuren door de aansluiting van de kelderwand en de vloer. Kitfix weet dat het negeren van dergelijke scheuren kan leiden tot grote problemen. Laat de scheuren daarom tijdig repareren en vochtschermen aanbrengen.

Hoe werkt betoninjectie eigenlijk?

Bij betoninjectie worden eerst gaten geboord in het beton of de gevelconstructie. Vervolgens worden injectiepackers of pompnaalden in deze gaten geplaatst. Via deze pluggen en de geboorde gaten wordt injectiehars onder hoge druk in de scheuren geperst. Dit kan variëren van flexibele gels tot PU-hars en epoxy, afhankelijk van de situatie. Met deze techniek kan een constructie waterdicht worden gemaakt, of het nu gaat om betonwanden, betonvloeren of gevels.

Bij Kitfix staan we klaar om waterdichte oplossingen te bieden voor elk project, groot of klein. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij jouw constructie kunnen beschermen tegen vochtproblemen!