Project update: Renovatie Mariënhaven, Warmond

Kitfix heeft alle kitvoegafdichtingen verzorgd voor onze opdrachtgever De Nieuwe Norm in het zorgresidentie te Warmond.

Daarnaast hebben we in dit complex injectiewerkzaamheden uitgevoerd in het souterrain. Op diverse delen en overgangen vertoonde de wanden lekkages en vochtplekken. Deze delen hebben we geïnjecteerd met Grouttech materialen.

Dit project, de renovatie van Mariënhaven, markeert een bijzondere overgang van seminarie naar moderne zorgresidentie, uitgevoerd door De Nieuwe Norm in samenwerking met Valuas Zorggroep.

Het voormalige seminariegebouw is getransformeerd tot 41 moderne zorgeenheden, met behoud van historische details. Het voorterrein is groener en eigentijdser gemaakt. De tuin, ontworpen door Jos van de Lindeloof, heeft een nieuwe invulling gekregen.

In samenwerking met onze opdrachtgever weer een uitdaging met een droog resultaat.